Esikäynti

Määrätietoisia askeleita kohti seuraavia vaiheita. Tapaamme hoitavaa henkilökuntaa ja käymme läpi hoidon seuraavia vaiheita ja katselemme päähäni pesiytynyttä paskapökälettä näytöltä.

Kuvien perusteella näyttää siltä, että kyseessä on gliooma, ja kuten kuvista yleensä ei pelkän kuvan perusteella paljoa muuta sitten voikkaan sanoa. Jokainen voi kysyä googlelta lisää glioomasta jos kiinnostaa. Näyttäisi siltä, että tällä hetkellä menemme vielä kuvan perustella tasolla "se on henkilö auto".



Glioomista tiedetään, ettei lääketiede niihin parantavaa hoitoa tunne, eli sikäli tik - tak - tak...  pienellä googlaillulla sitten selviää loput: on eri asteita ja eri ennusteita, seuraavaa ennustetta ja tietoa saadaan tarkempien analyysien jälkeen.

Suunnitelma on "mennä takaraivosta sisään" ja poistaa kasvainta niin pajon kuin turvallisesti on mahdollista.

Poistettu aines sitten analysoidaan ja tutkitaan ja jatkohoidot suunnitellaan opitun perusteella. Odotettavissa on täyslaidallinen päin syöpää ja siinä sivussa vähän varmaan myös omaa terveyttäni: solusalpaajat ja sädehoito, tarkoitus lienee tappaa ja heikentää kasvainta niin, että oma elimistö sitten pistää lopun pakettiin omin voimin.

Itse suhtaudun tähän kaikkeen edelleen yllättävän rauhallisesti: olen päättänyt panna hanttiin, viettää hyviä päiviä ja alkaa syövälle mahdollisimman vittumaiseksi kaikin keinoin. Olen saanut apua, tukea ja ystävyyttä tahoilta jotka tekevät nöyräksi, kiitolliseksi ja onnelliseksi -antavat voimia.

Käytännössä vittuilu tarkoittaa nyt huomion kiinnittämistä siihen mitä suuhuni panen. Tarjoilla elimistölleni ruoka-aineta, jotka vahvistavat elimistöä ja joiden tiedetään sisältävän ainesosia, joista syöpäsolut ei niin pidä. Mihinkään yltiökuureihin, en ole ryhtynyt, vaan syön nyt ehkä keskimäärin terveellisempää ravintoa. Glugoosisiirappi on tosin pudonnut ruokavaliosta.

Operaatio on siis 6.6. sen jälkeen sitten tiedetään taas lisää ja voidaan mm priorisoida asioita bucket listillä. Tällä hetkellä kutkuttaa perhokalastus Islannissa, jonne onkin jo yhteydenottoja tehty ja alustavaa aikataulun sovitusta mietitty.
Aika näyttää, kuinka pian operaation ja hoitojen jälkeen matkaan lähdetään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sairasta arkea

Täyslaidallinen päin pökälettä