Lopuksi haluaisin vielä sanoa....

...Että elämä jatkuuu  ;)

  Gliooma sytostaattikuuritus jatkuu. Uusin hoitosyklein, seuraavaksi ollaan syklien puolivälissä.! Viimeisin sykli selvitettiin kunnialla pahoinvointilääkityksen voimin, eikä tällä kertaa tullut edes asiaa päivystyksen vastaanotolle. Olisi liiottelua väittää ettei tunnu missään, koska kyllä lääkitys voimat kuivuttaa edelleen. Nyt vaan sille ei anneta periksi, vaan taistellaan vastaan "pitkin" kävelylenkein.  5km lenkin jälkeen on uskomattoman voimautunut olo! Ja tuntuu, että murheet haihtuu hikoilun myötä.

Katse on elämään paluusssa, ja vastaanottoaikoja on nyt kalenterissa sekä toiminta- että fysiopterapiaan... ajat tuntuvat tulevan vaan tuskallisen pitkälle ensivuoteen!

Olen nähnyt erilaisia syöpädokumentteja, joissa rintasyöpä vei 40v nuoren naisen tai alzheimer tylsistytti ikäiseni miehen. Se saa miettimään kuka selviää ja miten ... Elämä ei ole niin musta-valkoista: peukku ylös vs peukku alas. Eikä peukku alas ole automaattisesti bye-bye.  Vaan "tuomittu" voi viettää hyviä läksiäis bileitä kauemmin kuin luulimmekaan! Selvää on, että palava elämännälkä vetää  meitä takaisin hauskanpitoon.

 Luovuttaa ei saa eikä kannata.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sairasta arkea

Täyslaidallinen päin pökälettä

Esikäynti